Nieuws

21-10-2022

SNObeweegt heeft een nieuwe trainster

 

Mijn naam is Ina Manakane-Vegelin (Ik ben geboren en opgegroeid in Niekerk).
Altijd volop bezig met bewegen en stond met 4 jaar al op de gymvloer in Niekerk. En vanaf mijn 18e in beweging als trainster in peuter/kleuter gym, turnen, dance-mix, turn2freerun, selectie turnen, special-gym, fit-cool 75+, aerobics, taebo, fitbal, bbb, conditie, sport en spel en zoveel meer bij verschillende verenigingen. Daarnaast nog organiseren van kampen, wedstrijden, sport & spel dagen, demonstraties... 
Kortom: Bewegen voor jong en oud van 2 jaar t/m 85+ 

En of het nog niet genoeg was wou ik meer in beweging komen maar dan op fysiek, mentaal en creatief vlak. En zo ontstond mijn eigen bedrijf INANDER (wat in het Gronings betekend: in één, inelkaar) Waar ik voor kinderen, tieners, volwassenen, scholen, instellingen en bedrijven, trainingen, workshops en coaching verzorg. In Yoga, Ouder&Kind Acro-yoga, Inside-Out training (weerbaarheids - socialevaardigheid en faalangst ), Reis door het Lichaam, Geluksspel, MOY ( Mindfull Ontspannen en Yoga), Stress-management Body&Mind, Mind-Fit, Eind examen trainingen, Mindful in de Klas, Kunst in beweging op school en Improvisatie theater. 
Dit alles op locatie en/of vanuit mijn praktijk in Grootegast. 
Ik woon hier met mijn man en heb naast mijn werk bij de verenigingen en Inander ook hobby's. Al zie ik mijn werk niet altijd als werk, ik geniet van wat ik mag doen, geven en overbrengen. Ik geniet ook van de natuur, tuinieren, dansen, kunst, muziek maken, lekker gek en niets doen en vooral creëren. 

Kortom ik ben een beweeglijke, creatieve, volop ideeën, bruisbal en op eigen-wijze duizendpoot, die graag: jong en oud, fysiek, mentaal en creatief in beweging zet. 
Jong en oud verbinden met zich zelf en een ander. Want bewegen, creëren en verbinden vanuit mijn gevoel, mijn hart is mijn passie. 

En zo valt mijn werk naast het verenigings- leven en met Inander ook inelkaar. Het is allemaal verenigingen, verbinden in beweging in de ruimste zin!! Volop beweging dus!!

15-10-2021

SNObeweegt krijgt mooie cheque van Coop

NIEKERK/OLDEKERK – Een fles niet de moeite van het terugbrengen waard? Voor SNObeweegt zeker wel! Alle Coop klanten kunnen hun statiegeld doneren aan een goed doel en deze keer was SNObeweegt de gelukkige. Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag waardoor SNObeweegt uit is gekomen op het bedrag van maar liefst €749,10. Taco Poelstra, mede-eigenaar van de Coop in Niekerk overhandigde deze cheque aan de voorzitter van de omniclub SNObeweegt, Lizanne Bellinga. Op aanraden van turntrainster Ina Manakane-Vegelin zijn van dit geld airtracks (opblaasbare verende banen) gekocht die gebruikt gaan worden door de gymnastiek- en turnvereniging van SNObeweegt in sporthal Eekeburen. “Een prachtige aanvulling op de bewegingstoestellenvoorraad in opbouw. Wij zijn de Coop en haar klanten ontzettend erkentelijk voor hun donaties”, aldus Lizanne Bellinga.