Les aanbod

Gym, Sport & Spel

Vanaf groep 3

 

Deze lessen staan in het teken van lekker bewegen. Waarbij samen spellen en sportactiviteiten gedaan worden.  Hierbij valt te denken aan: gymnastiek, acrobatiek, sprong, klimmen, klauteren, mikken, gooien, vangen, zwaaien, balanceren en samenwerken.

 

 

Wanneer:  donderdagmiddag  17:00 - 17:45

Waar: Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)

 

Turnen

Vanaf 6 jaar

 

Droom jij er ook van om een radslag et zo mooi uit te kunnen voeren als turnkampioen Sanne Wevers of wil je rekstokkampioen worden net als Epke Zonderland? Dan heb je geluk! Iedere donderdag biedt SNO beweegt, onder deskundige begeleiding van Ina Manakane-Vegelin van Inander, turnlessen aan. Brug, mat, balk, sprong alles komt aan bod. Maar ook ringen, acrobatiek, trapeze zwaaien en andere turnoefeningen zullen de kinderen leren.  

 

 

 

Wanneer:  donderdagmiddag

15:00-16:00 groep 1

16:00-17:00 groep 2

Waar: Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)

 

Peuter & kleuterpret

 

Speciaal voor de allerkleinsten heeft SNO beweegt in samenwerking met Powerkids een reeks lessen Peuterpret ontwikkeld. Dit is op een actieve en speelse manier kennis met met spel, dans, muziek en vooral lekker bewegen! We gaan samen met de kinderen lekker klimmen, klauteren, ballen gooien, balanceren, bewegen op muziek en spelletjes spelen. Hierbij staat uiteraard plezier ervaren in het bewegen voorop. Daarnaast stimuleren we spelenderwijs de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kleintje.

De volgende reeks word binnenkort bekend gemaakt.

 

 

Wanneer: zaterdagochtend

Waar: Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)